11. 12. 2011

Štěstí je dočasná absence přání a tužeb. Chtění je formou bolesti.

Blog je dočasně zahlcen projektem 30 day song challenge, který skončí týden před Vánoci. Poté bude blog opět v původním (snad ne tak pomalém) režimu. Teď ale nechme být projekt, po dvou týdnech se mi chce vylít srdíčko, éhm, prostě se zmínit o tom, co se dělo, co se děje a co se bude dít. :D Na to už jste zvyklí, ne?

• Přijde mi, že rok co rok je u mě prosinec jakýsi revoluční ^^ Nemusím to dělat záměrně, ale stejně vždycky přemýšlím nad svým životem a udělám hodně malinkých, nebo větších změn. Nebo se nachystám na příchozí rok, řeknu si, že napravím chyby, co jsem udělala v letošním roce. A hlavně prosinec pro mě znamená něco, jako konec. Leden je sice další měsíc v řetězci, život jde dál a prakticky beze změny, ale se Silvestrem končí rok předchozí a u mě dochází k jakési očistě duše, vše špatné ať je zapomenuto v předchozím roce, vše dobré ať mě provází dál, případně zůstávají vzpomínky a pevná pouta.

• Oproti minulému roku na mě letos dýchla menší vánoční atmosféra. V pátek jsem byla v Brně na náměstí Svobody a v okolí. Nakupovala jsem dárky pro své přátele a všechny ty serepetičky, co k tomu patří. Vyhla jsem se tlačenicím, spíš jsem se snažila mít to rychle za sebou (díky spolehlivé Lili, která věděla, kde co najdu, dost mi pomohla :)).
Večer jsem se dala do balení. Navzdory tomu, že fakt nemám ráda balení dárků, šlo mi to celkem rychle a dokonce to nevypadalo na první pohled odpudivě :D Tudíž dárky pro kamarády mám za sebou a ještě mi zbývá rodinka ;)

• Sobota byla lehce úklidová. Přitáhla jsem si do pokoje naši mizernou zásobu ozdob na stromeček a ze všech krabic vyklepala bordel, který se tam v průběhu (netroufám si říct kolika) let nastřádal. Vyházela jsem i ty nejodpornější a nejrozbitější ozdoby a poloprázdné krabice. A zabavila jsem rodičům jeden žárovkovej řetěz na stromek a rozvěsila si ho na okno :D Po tmě to vypadá moc hezky.


• Krom baněk jsem uklízela i v CD a DVD. Dlouho jsem nic nevypalovala, takže můj výběr se skládal hlavně z hudby, kterou jsem poslouchala před lety na základce. Hmm, od té doby se můj styl celkem změnil, takže jsem svou sbírku pořádně protřídila a to nevhodné nekompromisně naházela do popelnice. V blízké době asi protřídím ten zbytek ještě jednou a pak vypálím věci, co se mi naskládaly v pc. Jo a to, co mi zbylo jsem naházela do starého stojanu na CD, který jsem vyhrabala z půdy. Akorát se to tam vešlo :P

• Další celkem radikální věc jsou kontakty na facebooku. Hodně jsem jich promazala a hodlám mazat dál. Samozřejmě ty, se kterými si nemám co říct, nezajímám se o ně, oni se nezajímají o mě a od té doby, co jsem přijala žádost o přátelství, nebo naopak, se neozvali. FB je fajn věc, ale nemusím sdílet všechno se všemi, že? (No, co já asi tak na ten FB taky přidávám, že...)

• Kvapem se blíží mé devatenáctiny. Člověk by neřekl, jak rychle to utíká. V mnoha ohledech si fakt připadám stará.

Ještě jsem toho měla na srdci víc, jenže blog.cz mě opět fuckuje a tenhle rozepsanej článek se mi najednou z ničeho nic odeslal na hlavní stránku blog.cz, takže je samozřejmě to, co jsem neměla uložené (Od fotky dolů) ztraceno a já už nemám čas. Takže zase příležitostně :)

Bels

Žádné komentáře:

Okomentovat